torsdag den 11. august 2011

Så begynder det hele at falde på plads....

Som I nok allesammen har fået fat på, så har jeg endelig fået brev om at jeg er optaget på studiet - sikke en lettelse! Jeg starter 1. september, og Mads starter på seminariet i dag, så nu begynder hverdagen så småt.
Sofus er startet i dagpleje hos Lise og Benny, og han ELSKER det simpelthen. Det er virkelig et fantastisk sted. Lise har strikke hjemmesko til Sofus, laver alt deres mad fra bunden, bager med dem og leger, kysser og krammer fra morgen til aften. Sofus fortæller meget om "Liiish" og "Be-yn", og vil nærmest ikke med hjem igen om eftermiddagen. Vi havde slet ikke turde håbe på at det ville gå så nem - men det var også så tydeligt til sidst at han trængte til noget "mere" end hvad vi kunne give ham.


Ellers går tiden med at cykle....og cykle.....og cykle.... Hold op hvor er der lange a
fstande heroppe, vi får  nemt cyklet 20-30km. om dagen, mange af dem endda på ladcykel!
Vi håber lidt at vi en dag får mulighed for at finde en gammel brugt bil, men nu må vi se. "Rutebilerne" heroppe er både langsomme og sjældne, så indtil videre må vi bare være glade for motionen (det gælder nok mest én af os....ved ikke om I kan gætte hvem der brokker sig mest over det?) Sofus er lykkelig for at cykle, og elsker sin nye cykelhjelm højt, så det er jo altid noget at man ikke også skal høre på brok fra ham, mens man er ved at bestige et mindre bjerg....
I eftermiddag drager vi mod København. Vi glæder os helt vildt! Der bliver meget stramt program, vi vil jo gerne se så mange som muligt! Vi bliver indtil næste fredag, hvor vi så flyver hjem igen for at Sofus lige kan nå at falde til igen inden hverdagen for alvor tager fat.

Vi ses i storbyen!

2 kommentarer:

Farmor Dorrit sagde ...

så tester jeg igen

Farmor Dorrit sagde ...

Nu ser det sørme ud, som om det virker. JuHUU